Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Biserica ortodoxă din Iclod, călcată de hoți – VIDEO

0 651

Hoții au dat lovitura noaptea trecută la biserica ortodoxă ”Sfântul Nicolae” din Iclod, de unde au furat obiecte de cult. Furtul a fost descoperit marți după-amiază.

Angajați ai bisericii ortodoxe din Iclod au descoperit azi faptul că lăcașul de cult a fost călcat de hoți. Curatorii bisericii s-au dus azi după-amiază, în jurul orei 16, să verifice centrala pe lemne a bisericii, când au descoperit că ușa din lateral dreapta este deschisă.

Întrebându-se dacă au uitat ei ușa deschisă sau a pătruns cineva neautorizat înauntru, aceștia au intrat în biserică iar primul lucru pe care l-au descoperit a fost lipsa unei icoane. Aceștia și-au dat seama imediat că biserica a fost călcată de hoți, astfel că au anunțat autoritățile.

O echipă de polițiști criminaliști dar și agenți ai postului de poliție din Iclod s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările.

Oamenii legii au prelevat amprente de pe obiectele bisericești și ușa de la intrarea laterală, au făcut verificări la fața locului și au ridicat mai multe probe pe care le vor folosi în identificare autorului sau autorilor.

Potrivit sătenilor care locuiesc în zona bisericii, preotul este plecat din localitate, în concediu la Felix. Acesta a fost anunțat telefonic despre cele întâmplate. Oamenii spun că deocamdată s-a descoperit că hoții au furat doar o icoană, însă, în urma cercetărilor făcute de polițiști în biserică este posibil să se descopere că au dispărut și alte obiecte bisericești.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More