Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Biserica Sfânta Treime din Dej a găzduit un concert extraordinar de colinde al Coralei Armonia – FOTO/VIDEO

0 195

Cartierul dejean Dealul Florilor a răsunat luni seara de colindele cântate în noua biserică mare, Sfânta Treime, în cadrul unui concert extraordinar susținut de Corala ”Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului.

În prezența Arhiepiscopului și Mitropolitului Clujului, Andrei Andreicuț, aproximativ o mie de credincioși aflați în biserică au savurat spectacolul de colinde. Acesta a fost deschis de binecuvântarea Î.P.S. Andrei și de un minirecital de colinde susținut de un grup de copii, colindători din Chiuiești.

Concertul extraordinar de colinde al Coralei Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului a fost primul eveniment găzduit de Biserica Mare – Sfânta Treime situată pe strada Unirii din cartierul Dealul Florilor din Dej, evenimentul fiind organizat la inițiativa Protopopiatului Ortodox Român Dej, cu sprijinul Primăriei Dej.

Nu doar cei aproape o mie de credincioși au putut asculta colindele interpretate de oaspeții de onoare ai Dejului, ci și locuitorii cartierului Dealul Florilor, din boxele amplasate în fața bisericii răsunând colinde și cântece religioase până la cele mai îndepărtate blocuri de locuințe.

Ce au declarat protopopul Ioan Buftea, dar și Î.P.S. Andrei în fața numeroasei asistențe, dar și câteva secvențe din concertul de colinde, puteți vedea în materialul video atașat.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1035763516486415.1073742127.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More