Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bișnițar din Bistrița, rămas fără marfă la Florești

0 44

marfa confiscata

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Bistrița-Năsăud a fost prins de polițiști în timp ce transporta articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri fără acte de proveniență a mărfii.

Bistrițeanul a fost surprins în trafic de către poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti, pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti.

La solicitarea poliţiştilor, bărbatul nu a putut prezenta nici un fel de document de provenienţă pentru mărfurile transportate, declarând în faţa poliţistilor că le-a achiziţionat din Turcia, unde nu i-au fost eliberate facturi sau alte acte justificative.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum 500 de lei conform  Legii 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată, iar marfa transportată, în valoare de 88.000 de lei, a fost confiscată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More