Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bișnițarii vând bilete la Fed Cup cu prețuri și de trei ori mai mari

0 57

Interesul crescut al iubitorilor de tenis pentru meciul de Fed Cup dintre România și Germania din aprilie de la Cluj-Napoca, s-a transformat într-o afacere profitabilă pentru bișnițarii care vând bilete pentru cele două zile de competiție.

Biletele au fost scoase la vânzare de către organizatori joi, cele 5.000 de bilete fiind vândute într-un timp record de patru ore. Însă mulți dintre cei care au apucat în cele patru ore să cumpere bilete nu sunt chiar iubitori ai tenisului, ci, mai degrabă, ”mici afaceriști”, care au profitat de o oportunitate uriașă.

Astfel, în ultimele zile pe site-urile de anunțuri și mica publicitate, dar și pe rețelele de socializare au apărut numeroase anunțuri din partea persoanelor care scot la vânzare bilete pentru meciul de Fed Cup România-Germania.

Doar că prețul biletelor a explodat online, un bilet care s-a vândut de organizatori cu 90 de lei, ajungând acum să coste chiar și 300 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More