Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița: Campionat național de minifotbal pentru persoanele cu deficiențe de auz

0 45

Asociația Națională a Surzilor din România – filiala Bistrița, în colaborare cu Parohia Ortodoxă ”Sf. Ilie Tesviteanul” Bistrița, organizează azi la Bistrița, un campionat național de mini fotbal în sala de sport a ”Liceului Sportiv” din municipiul Bistrița.

Această activitate are ca scop reîntregirea tuturor persoanelor cu deficințe de auz și vorbire din țară și în special din județul Bistrița-Năsăud.

La această manifestare și-au arătat interesul cluburile A.N.S.R din 9 județe ale țării, respectiv Cluj, Mureș, Maramureș, Botoșani, Harghita, Sălaj, Teleorman și Bistrița-Năsăud. Echipele vor fi formate exclusiv din persoane cu aceste probleme de sănatate.

La Bistrița, persoanele cu deficiențe de auz au format o echipă de minifotbal încă de acum doi ani, însă nu au avut ocazia până acum să joace într-o competiție oficială.

Preotul misionar Cătălin Mileșan și-a propus, prin această acțiune, să le ofere acestor persoane posibilitatea de a interacționa mai mult, dar și de a revitaliza, în acest mod, activitatea filialei județene a Asociației Naționale a Surzilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More