Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița: Chelneriță amendată cu 2.000 de lei. Femeia i-a dat voie unui client să stea în restaurant

0 320

O chelneriţă din Bistriţa a fost amendată cu 2.000 de lei, după ce i-a dat voie unui client să îşi servească comanda, în interiorul restaurantului.

Femeia a fost sancţionată de jandarmi pentru nerespectarea măsurilor privind combaterea răspândirii coronavirusului, având în vedere că restaurantul trebuia să fie închis.

„O femeie, barman la o unitate de alimentație publică din zona Gării din municipiul Bistrița a fost susprinsă în timp ce a servit un client în interiorul localului, cu toate că în această perioadă nu este permis acest lucru.

Persoana în cauză a fost sancționată cu 2.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor stabilite potrivit art. 5, alin. 3, lit. f, privind suspendarea temporară a activității acestor operatori economici.

Operatorii economici trebuie să cunoască faptul că în această perioadă nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, (conform art. 6, pct. 7, H.G. nr 3 din 13.01.2021)“, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Amenzi în valoare de 10.600 lei

Jandarmii din Bistriţa Năsăud au continuat în weekendul care s-a încheiat şi cu alte verificări. În total, oamenii legii au călcat în 502 de locaţii, fiind acordate în total 186 de sancțiuni, astfel: 28 de amenzi în valoare de 10.600 și 158 de avertismente scrise.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More