Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița – Cursă pentru viețile unui copilaș, de 3 ani, și a unui bărbat, de 60 de ani

0 239

Mai multe echipaje medicale intervin în Bistrița pentru a salva viața unui bărbat. Alături de acesta a fost stabilizat și un copilaș, de doar 3 anișori. Ambii au fost găsiți inconștienți.

În această seară, în jurul orei 21:15, echipajele SMURD au fost alertate asupra faptului că două persoane au nevoie intervenție medicală după ce au căzut pe casă scării. La fața locului au intervenit un echipaj de terapie intensivă mmobilă, un echipaj SAJ și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Aceștia au găsit la fața locului, strada Vișinului din municipiul Bistrița, un copilaș, de aproximativ 3 ani, și un bărbat, cu vârsta de 60 de ani, în stare de inconștiență.

În jurul orei 21:45, au transmis cei de la ISU Bistrița-Năsăud, copilul a fost scos din stop cardio-respirator după ce organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate. Copilașul a fost stabilizat și transportat cu funcții vitale la UPU-SMURD Bistrița.

Pentru bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani se aplica în continuare protocolul de resuscitare, au mai adăugat cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

Din păcate, cei de la ISU Bistrița-Năsăud ai transmis faptul că organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud a adăugat și el că la fața locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei în care a avut loc evenimentul.

Din datele primite de la aceștia, cei doi, copilul de 3 ani și bărbatul, a cărui vârstă a fost stabilită ca fiind 62 de ani, ambii din Bistrița, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More