Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița – Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, a XIII-a ediție

0 46

Pentru al treisprezecelea an consecutiv, Fundația Inocenți Bistrița organizează Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”.

Luna Decembrie ne bate la ușă, iar odată cu aceasta revine și tradiția Inocenți de a aduce laolaltă oameni care vor să ofere șansa la un viitor mai bun copiilor cu dizabilități.

Pentru al treisprezecelea an consecutiv, Fundația Inocenți Bistrița organizează Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”. Evenimentul va avea loc în data de 4 decembrie, la Restaurantul Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18:30.

 Și această ediție va sta sub umbrela prieteniei și a distracției, programul serii cuprinzând, pe lângă muzică, dans, delicatese culinare, băuturi alese, și multe surprize. Bineînțeles, invitații vor avea ocazia să plece acasă și cu un cadou prin participarea la tombola galei, iar noi nu vă spunem decât că avem premii importante care, cu siguranță, vă vor fi pe plac.

 Un moment cu totul deosebit va fi pus în scenă de către Magic Puppet, magicianul Florin Suciu (semifinalist la emisiunea “Românii au talent”) prezentând un număr de magie și ventrilocie. 

Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susținuți de către Fundația Inocenți Bistrița

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița susține peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: “Intervenție Timpurie”, “Eu și Familia Mea”. O echipă multidisciplinară asigură zilnic asistenţă fizică şi psihică, logopedie, activităţi educaţionale pentru copii, precum şi consiliere specializată pentru părinţi.

Pentru ca aceste activități să se desfășoare în cele mai bune condiții, cei de la Fundația Inocenți Bistrița au nevoie în mod constant de susținerea dumneavoastră. Acum aveți șansa să deveniți eroii copiilor cu nevoi speciale. Prin participarea dumneavoastră la Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, scrieți alături de cei de la Inocenți o pagină importantă din povestea micilor inocenți.  

* Taxa de participare la Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” este de 300 lei de persoană.

* Vă rugăm să confirmați participarea până în data de 25 noiembrie 2019, la numerele de telefon: 0740154929, 0263236368 sau la adresa: office.bistrita@inocenti.ro.

* Urmăriți evenimentul creat pe Facebook pentru a fi la curent cu activitățile și momentele speciale ale serii: https://www.facebook.com/events/532693970848547/

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More