Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistriţa-Năsăud: 77 de şcoli încep cursurile în scenariul verde, iar 29 în scenariul galben

0 63

Prefectura judeţului Bistriţa-Năsăud a anunţat că, în urma hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, din 14 septembrie 77 de şcoli vor începe cursurile în scenariul verde, iar 29 în scenariul galben.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a adoptat, joi, Hotărârea Nr. 20, care face referire la începerea cursurilor în unităţile de învăţământ din judeţ şi scenariile aferente. 

“Astfel, în urma avizului acordat de Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, membrii comitetului au hotărât că în 77 unităţi şcolare vor începe cursurile conform scenariului 1 (verde); în 29 unităţi şcolare vor începe cursurile conform scenariului 2 (galben)”, se arată în comunicatul Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

 Sursa citată a menţionat că scenariul verde presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, iar scenariul galben se referă la participarea la cursuri prin rotaţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More