Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud: Ani grei de închisoare pentru mama bebelușilor găsiți morți în pod

0 680

25 de ani de închisoare cu executare, atât a primit femeia acuzată că și-a ucis bebelușii și i-a ascuns în podul unui bloc din localitatea Prundu Bârgăului.

Decizia Tribunalului Bistrița-Năsăud a fost dată vineri, femeia din Bistriţa Bârgăului, acuzată că a omorât trei bebeluşi pe care i-a născut neasistată şi apoi i-a ascuns în podul blocului, fiind condamnată la 25 de ani de închisoare.

Potrivit hotărârii Tribunalului Bistriţa-Năsăud, femeia care ar fi născut trei bebeluşi pe care i-ar fi omorât şi apoi i-ar fi ascuns în podul casei, a fost condamnată, vineri, la 25 de ani de închisoare.

„Constată că faptele deduse judecăţii au fost comise în concurs real de infracţiuni (…) contopeşte cele trei pedepse principale de 18 ani închisoare, 20 ani închisoare, 22 ani închisoare în pedeapsa cea mai grea de 22 ani închisoare la care adaugă un spor de 3 ani închisoare, inculpata urmând a executa pedeapsa rezultantă finală de 25 de ani închisoare şi (…) pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) pe o durată de 6 ani”, se arată în hotărârea de vineri a instanţei.

Femeia a fost reţinută la finalul lunii aprile 2017 şi trimisă în judecată pentru omor, fiind acuzată că, în perioada 2012-2015, a suprimat viaţa a trei copii nou născuţi, pe care i-a născut la termen, neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuţilor în podul blocului în care locuia.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More