Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud: Armă de vânătoare ascunsă în trunchiul unui arbore. Era deținută ilegal de un bărbat din Parva

0 91

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Bistrița-Năsăudsub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au efectuat marți două percheziții domiciliare și au ridicat o armă de vânătoare, care ar fi fost deținută ilegal de un bărbat.

În continuarea cercetărilor efectuate, în luna iunie 2021, într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, ieri, 19 octombrie, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară.

Perchezițiile au fost desfășurate în localitatea Parva, la locuințele a doi bărbați, de 55, respectiv 36 de ani, ambii din localitate și au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

În continuarea activităților desfășurate, bărbatul de 55 de ani i-a condus pe polițiști într-o pădure, din munții Rodnei, unde a fost descoperită și ridicată o armă letală, de vânătoare, ascunsă în trunchiul unui arbore. Arma în cauză era deținută ilegal de bărbat.

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi bărbați fiind conduși la audieri.

Față de bărbatul de 55 de ani, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More