Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud – Depistată cu ședere ilegală

0 154

Polițiștii au depistat pe raza județului Bistrița-Năsăud o femeie, cetățean al Republicii Moldova, care nu a părăsit teritoriul țării la expirarea perioadei de ședere.

Conform Biroului pentru Imigrări Bistrița-Năsăud, poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au depistat o femeie de 33 de ani, din Republica Moldova, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere. Femeia a fost depistată la data de 25 februarie în urma unei acţiuni pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor.

Se pare că tânăra a intrat legal în România în baza convenţiilor internaţionale, însă, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării. Astfel poliţiştii de imigrări au emis pe numele ei o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancţionată contravenţional cu avertisment în conformitate cu prevederile privind regimul străinilor în România.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More