Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud: Focar de Covid-19 la un centru de bătrâni. 16 persoane infectate

0 169

Un număr de 16 beneficiari ai acestui centru au fost depistați cu infecții cu noul coronavirus. În acest centru au existat și cazuri pozitive în rândul angajaților, astfel că există posibilitatea ca focarul să fi izbucnit din această cauză.

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Bianca Danci, unii dintre beneficiarii acestui centru fuseseră vaccinaţi anti-COVID-19 şi au primit rezultate negative în urma testării pentru infecţia cu SARS-CoV-2.

Centrul rezidenţial pentru persoane vârstnice din localitatea Cuşma, care funcţionează în cadrul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă”, filiala Bistriţa-Năsăud, a mai fost locul unui focar de COVID-19 la începutul lunii septembrie a anului trecut.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost confirmate 56 de cazuri noi de COVID-19, iar şase unităţi administrativ-teritoriale, printre care se numără municipiul Bistriţa şi oraşul Beclean, au o incidenţă a cazurilor de peste 4 la mia de locuitori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More