Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistriţa-Năsăud: Nou record de cazuri zilnice de COVID-19. Cadre MAI, didactice şi medicale printre infectați

0 196

Judeţul Bistriţa-Năsăud a înregistrat, marţi, un nou record de cazuri zilnice de COVID-19, şi anume 54, printre care se numără anjajaţi ai unor primării, ai unor instituţii subordonate Ministerului Afacerilor Interne, dar şi cadre medicale şi cadre didactice.

Potrivit informaţiilor transmise de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, s-au infectat cu noul coronavirus un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, un asistent medical, un jandarm, un angajat al Poliţiei Locale, doi angajaţi ai unor primării, un cadru didactic de la şcoala din satul Cepari şi o îngrijitoare de la o creşă din municipiul reşedinţă de judeţ.

De asemenea, s-au mai raportat trei cazuri de COVID-19 la angajaţi ai unor importanţi operatori economici din Bistriţa-Năsăud.

În ultimele 24 de ore, un alt pacient infectat cu SARS-CoV-2 a murit, totalul deceselor ajungând la 117, iar rata mortalităţii în judeţ fiind de aproximativ 5,84%. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More