Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Bistriţa-Năsăud: Peste 1.000 de persoane vaccinate în cadrul campaniilor mobile de weekend

0 63

Peste 1.000 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în cadrul celor şase campanii mobile organizate de autorităţile din judeţul Bistriţa-Năsăud la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul reşedinţă şi în mediul rural, potrivit datelor comunicate de Instituţia Prefectului.

Cele mai multe persoane imunizate s-au înregistrat la nivelul municipiului Bistriţa, unde la centrul de tip drive-through de sâmbătă s-au administrat 432 de doze Pfizer, iar la centrul mobil din parcul municipal, organizat duminică, au fost administrate 245 de doze din serul Johnson&Johnson.

Numărul cel mai mic de persoane imunizate în cadrul unei campanii mobile s-a înregistrat în comuna Spermezeu – 42.

În comuna Rodna, unde s-a organizat un drive-through cu serul Johnson&Johnson, s-au vaccinat 155 de persoane, iar la Uriu şi Şieu Odorhei au fost imunizate, în total, 144 de persoane, cu ambele tipuri de vaccinuri.

Campania de imunizare în zonele rurale continuă şi în această săptămână, echipa de vaccinare deplasându-se luni în comuna Budeşti, iar marţi – în Urmeniş şi Silivaşu de Câmpie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More