Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud – Trafic feroviar întrerupt din cauza unui incendiu de vegetație

0 176

Un tren personal a fost oprit în Halta Grădinița, Bistrița-Năsăud, din cauza unui incendiu de vegetație.

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii bistrițeni au fost alertați asupra unui incendiu de vegetație izbucnit lângă calea ferată de pe raza localității Larion. Focul a cuprins doi arbori și mai multă vegetație uscată.

La fața locului intervine un echipaj de pompieri din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, respectiv un echipaj SVSU Lunca Ilvei. Totodată trenul personal 5701 a fost oprit preventiv în Halta Grădinița.

Acest blocaj al traficului feroviar este anunțat și de cei de la Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Aceștia informează că traficul feroviar este oprit pe secţia de cale ferată 501, la kilometrul feroviar 48+400 de metri, între staţiile Grădiniţa şi Larion, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a unui incendiu de mirişte produs în apropierea căii ferate. În acest moment, nu sunt trenuri afectate. Se acţionează pentru stingerea focului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More