Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud – Val de violențe în familie

0 54

Polițiștii bistrițeni au intervenit într-o singură zi la două cazuri de violență în familie.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, violența domestică devine un fenomen din ce în ce mai răspândit, iar în ultimele luni s-au înregistrat mai multe astfel de cazuri. Astfel oamenii legii au intervenit ieri, 13 martie, la două astfel de evenimente. În primul caz, o femeie, de 53 ani, din Bistrița Bîrgăului a sesizat Poliția prin plângere, despre faptul că ea împreună cu fiul ei de 28 ani, ar fi fost amenințati cu acte de violență de către un alt fiu al femeii de 35 ani.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

La aceeași data, 13 martie, o femeie, de 40 ani, din Susenii Bîrgăului a sesizat Poliția prin plângere, despre faptul că ar fi fost lovită de către soțul ei. Și în acest caz polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

În ambele cazuri, cercetările continuă de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More