Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița-Năsăud|7 persoane venite din Italia monitorizate la domiciliu. Nu există cazuri suspecte de coronavirus

0 369

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud transmite că nu există persoane suspecte de coronavirus, persoane care să necesite carantină.

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud transmite faptul că în acest moment, NU sunt cazuri confirmate de coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud! De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină!

Totuși reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud monitorizează la domiciliu șapte persoane, care vin din Italia.

Este de reținut că doar cei care vin din zona de carantină a Italiei (Vo’Euganeo, Codogno, Castiglione D’Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova Dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano) intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune.

Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile. Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare, transmit cei din cadrul Instituției Prefectului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More