Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița: O femeie și-a pierdut nepoții la supermarket

0 369

O femeie din Bistriţa şi-a pierdut nu unul, ci ambii nepoţi, de 6 şi 7 ani, în parcarea unui supermarket din oraş. Panicată, mătuşa celor doi a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Un echipaj de jandarmi a intervenit imediat, agenţii au găsit copiii în 15 minute, pe care i-au dus mamei lor şi nu femeii care sunase că îi pierduse, mătuşa acestora.

Copii pierduţi într-o parcare

O femeie a sunat la urgenţe să anunţe că doi copii de 6, respectiv 7 ani, s-au pierdut în parcarea unui hipermarket din Bistriţa. Cei mici se aflau în grija unei mătuşi, deoarece mama lor fusese internată în spital. Aflată la cumpărături, mătuşa în grija căreia se aflau copiii pur şi simplu i-a pierdut în parcarea din zona magazinului.

Jandarmii s-au deplasat către zona indicată şi i-au căutat pe cei mici, după semnalmentele indicate de către tată. După 15 minute, copiii au fost găsiţi de jandarmi şi predaţi mamei lor, şi nu mătuşii care îi pierduse în parcare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More