Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița. Percheziții la contrabandiștii de țigări, cafea și medicamente

0 42

Poliţiştii bistriţeni au efectuat, în cursul zilei de duminică, opt percheziţii în judeţul Bistriţa-Năsăud la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă. Mii de ţigarete, cafea şi medicamente, deţinute fără respectarea prevederilor legale, au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării.

La data de 17 martie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa Năsăud au efectuat opt percheziţii în localităţile Şanţ, Ilva Mare şi Lunca Ilvei, din judeţul Bistriţa, la locuinţele a şase persoane suspectate de comiterea infracţiunii de contrabandă.

La acţiune au participat şi poliţişti ai Serviciilor de Investigaţii Criminale, Criminalistic şi Acţiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Bistriţa Năsăud.

În urma percheziţiilor efectuate, în imobilele deţinute de cele şase persoane, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 4.720 de ţigarete, despre care existau indicii că proveneau din contrabandă şi 55 de pachete de cafea, deţinute fără documente de provenienţă.

Totodată, au mai fost identificate şi 228 de cutii şi 60 de fiole de medicamente, deţinute ilegal, precum şi 19.300 de lei şi 1.870 de euro.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin parchetul competent.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More