Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița: Un bărbat a fost plimbat degeaba 250 de kilometri, între spitale, cu trei gloanţe în corp

0 348

Un bărbat găsit împuşcat, sâmbătă dimineaţa, pe un deal din Bistriţa a fost plimbat 250 de kilometri degeaba, între Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca, informează Adevărul.

Bărbatul de 31 de ani a fost împușcat de șase ori de către un conațional. Cei doi ar fi traficanţi de droguri sau cărăuşi şi erau în tranzit prin România. Aceștia au ajuns în localitatea bistriţeană Cepari și, la un moment dat, au coborât din maşină şi au intrat într-o casă izolată.

S-au certat, iar unul dintre ei a scos un pistol şi l-a împuşcat pe celălalt de șase ori. Trei dintre gloanţe au rămas în corpul bărbatului. Deşi era rănit grav, basarabeanul a reuşit să se adăpostească pe dealurile din apropiere, unde a fost găsit de un agricultor, care a sunat la 112.

Victima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa și de acolo a fost transferată la Clinica de Chirurgie Vasculară din Cluj-Napoca. După 120 de kilometri, ajuns acolo, medicii clujeni le-au transmis celor care l-au adus că şi specialiştii din Bistriţa se pot descurca cu o astfel de operaţie şi l-au trimis înapoi, cu gloanţele în el, alţi 120 de kilometri.

Individul care a tras cu pistolul a fost prins la câteva ore după atac în Maramureş. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru uz de armă şi tentativă de omor. Pentru că în casa în care a avut loc confruntarea s-au găsit urme de droguri, o anchetă au deschis şi procurorii DIICOT.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More