Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrița | Război între medici și o tânără. Aceasta i-ar fi jignit pe Facebook

1 1.669

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița sunt în conflict cu o tânără care susține că ar fi fost ignorată, atât ea cât și copiii ei, câtă vreme a stat internată în spital. Ea a lansat cuvinte jignitoare la adresa cadrelor medicale prin intermediul unei postări pe Facebook.

O tânără din Bistrița a fost dată în judecată de către reprezentanții Spitalului Județean, scriu jurnaliștii Adevărul. Totul a pornit de la faptul că aceasta ar fi jignit personalul medical prin intermediul unei postări pe propria pagină de Facebook.

Conform ziarului Adevărul, tânăra, mamă a unor gemeni de doar 8 luni, ar fi ajuns la data de 1 decembrie cu aceștia la spital. Copilașii prezentau probleme respiratorii. La data de 1 ianuarie ea, împreună cu cei doi copii, au fost transferați la o unitate din Cluj-Napoca, dat fiind faptul că starea de sănătate a copiilor se deteriora continuu. După transfer însă nervii tinerei au cedat și, prin intermediul unei postări pe Facebook, și-a revărsat tot amarul asupra cadrelor medicale din Bistrița.

„Oare de ce e atata inconstienta in lume oare de ce? copilul meu era sa moara la spitalu județean Bistrita oare de ce? nu a luat nimeni măsuri oare de ce?daca nu dai bani te lasa sa mori copilu meu era sa moara la mine in brate si Doamna doctor Cojoln de la Bistrita nu a facut nimic ma lasat sa urlu pe coridoru spitalului de la ora 8 dimineața până la 3 după amiază când so albestrit copilu tot la fata.Copilu era sub tratament de o lună de zile la doamna doctor Cont ….dansa era plecată în concediu și a inlocuito Doctorita cojoln nu inteleg un lucru de ce copilu meu se agrava pe zi ce trece tot mai rau copilu era sub tratament până nu am facut scandal si am anuntat Directoru spitalului ce se intampla la pediatrie ca copilu meu moare si nimeni nu ia masuri atunci o știut sa ma trimita mai departe cu copilu . Cand am ajuns la Cluj cu copilu medici de aici de la pediatria 2 mia spus că viata copilului era contra cronometru deci era sa moara mo ținut o lună la bistrita si ma trimis cu copilu la cluj aproape mort” este o parte a mesajului scris de tânără.

Foto: Facebook

În contra partidă a reacționat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, care a răspuns declarațiilor tinerei tot prin intermediul Facebook. „Medical vorbind, nu pot să mă pronunţ pentru că nu sunt medic, dar există specialişti, comisii medicale, constituite conform legii, care se pot pronunţa în cazul exprimării unor nemulţumiri, formulate legal. (…) Am susţinut şi susţin drepturile pacienţilor, dar şi ale personalului medical, atâta timp cât respectăm prevederile legale, conduita etică şi morală. Consider că această postare este jignitoare atât la adresa instituţiei pe care o reprezint, cât şi la adresa întregului personal, sub nicio formă nu reprezintă o cale legală şi morală de remediere a unei situaţii, motiv pentru care voi proceda în consecinţă”, a postat Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Nu în ultimul rând managerul spitalului susține că femeia nu a fost internată timp de 30 de zile în spital, ci că în data de 8 decembrie a părăsit spitalul, pe propria semnătură, întorcându-se cu copiii într-o stare foarte gravă, în data de 14 decembrie, scriu tot cei de la Adevărul. Mai multe detalii puteți citi și aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Hunyadi Ionela spune

    Doami cojol mia băgat copilul an comă acum 8 ani datorita medicilor de la Cluj pediatrie 2 mia scăpat cu viață este o criminală nu știu ce mai caută spital ai cu pesedeu de-aia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More