Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrițean amendat cu 200 de lei pentru că a înjurat PSD pe Facebook

0 111

Pentru că ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa conducerii organizaţiei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud, într-o postare pe Facebook, un bistriţean care locuieşte în Anglia a fost amendat cu 200 de lei.

Călin Lucian Farcaş, un bărbat din Bistrița, a scris pe pagina sa de Facebook că formaţiunea politică ar fi cheltuit bani pe chefuri, în timp ce alocaţia unui copil are o valoare mică.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat luni, conform Mediafax, că l-au amendat pe Călin Lucian Farcaş, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii PSD, în legătură cu postarea de pe Facebook

„Pe 17 martie, Poliţia Municipiului Bistriţa a primit o sesizare de la o formaţiune politică. Ca urmare a sesizării primite, au fost efectuate verificări, au fost audiaţi martori, iar după finalizarea cercetărilor, s-au luat măsurile legale care se impun, fiind sancţionată o persoană pentru încălcarea art. 2 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială” a declarat luni dimineaţa purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, agent principal Crina Sârb.

Conform procesului verbal întocmit de Poliţia Municipiului Bistriţa, contravenientul a fost amendat cu 200 de lei „pentru că a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj public prin care adresat expresii şi cuvinte jignitoare către mai multe persoane din cadrul formaţiunii politice PSD, participante la o petrecere organizată în data de 11.03.2017, producând indignarea cetăţenilor”.

Bărbatul a precizat că nu are de gând să plătească amenda, și a postat un nou mesaj dur pe Facebook.

”Tocmai mi-a venit aceasta amendă acasă!!! Cică am indignat persoanele din PSD cu postările mele…..stați puțin!!! Acuma o sa vina indignarea aia mare…si încep:
Să-ți dau la **** domnule Dragnea,ție si tuturor jegurilor care sunt cu tine in partid…. Începând de la tine ,CONDAMNATULE, si terminând cu domnul Radu Moldovan,Ovidiu Crețu si ceilalți jegoși care furați județul!!!! Bani la buget nu vedeți de la mine zdrențelor, in viață voastră…. Sa va iau si morții la o tură??? Pe pagina mea postez ce vreau dictatorilor zoioși….ma piș pe voi ori de cate ori vreau si va iau rasa si sângele mamii voastre la p…la când am chef si de cate ori am chef penalilor!!! De mine scăpați când muriți, neam de hoți!!! Gaborului cu amenda ,ii doresc sa își ia citostatice de banii mei,de fapt sa se împrumute pt ca eu NU PLATESC aceasta parodie!!! In încheiere ,după ce va mai iau neamurile, familiile si morții la o tură, va doresc sa putreziți in pușcăriile statului,corupților, jegoșilor, leprelor….si daca va deranjez cu postările mele,plecați in rasa mamii voastre de pe profilul meu PUBLIC jegurilor…. Oricum eu o sa mai trăiesc o tură si tot o sa ma piș pe mormântul vostru!!!
Asta e tara bă, asta ați votat dobitocilor….o dictatură care nu ne mai lăsa sa gândim liber….la Haga ma duc jegurilor si câștig procesul pt ca mi-ați luat dreptul la libera exprimare!!!! In continuare le doresc mamelor voastre,o după-amiază deosebită!!!
NU UITAȚI….. RAMAN AICI GUNOAIELOR!!!  #REZIST”

 

amenda facebook psd bistrita

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More