Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistritean cercetat de DIICOT, gasit impuscat intr-o masina, in Italia

0 64

crimaItalia

Poliţia italiană a descoperit cadavrele a doi români ascunse în portbagajul unei maşini în oraşul Reggio Calabria. Unul dintre ei este Ioan Lăcătuş, un bistriţean cercetat de DIICOT pentru proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat.

Bărbatul de 28 de ani găsit împuşcat în cap în portbagajul maşinii sale era din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud şi a luat calea Italiei în urmă cu mai bine de 7 ani, potrivit vecinilor.

Tânărul era căsătorit şi mai avea 4 fraţi, toţi plecaţi în diverse oraşe din Italia, unde, se pare, se ocupau cu diferite fărădelegi. Cei care i-au dus pe cei patru fraţi în Italia au fost tocmai bunicii lor, care cerşeau de mai bine de 10 ani în peninsulă.

Tot vecinii spun că au auzit că Ioan Lăcătuş ar fi racolat fete pentru a le trimite în Italia să se prostitueze şi chiar ar fi fost închis din această cauză. Acesta însă nu obişnuia să racoleze fete din zona din care se trăgea, ci tocmai din Moldova.

Astfel, se confirmă bănuiala anchetatorilor italieni, care suspectează că cei doi, bistriţeanul şi băcăuanca găsiţi decedaţi ar fi fost implicaţi într-o reţea de prostituţie, asta şi pentru că Lăcătuş şi Hoholeau au fost observaţi de mai multe ori în zona gării  din oraş, care este frecventată mai ales de prostituate şi proxeneţi.

Ucigaşii au vrut să împingă maşina în apă, însă nu au mai reuşit, fiind abandonată cu roţile din faţă trecute de marginea cheiului, scrie adevarul.ro.

foto: ilgiornale.it

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More