Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistriţean cercetat pentru EVAZIUNE FISCALĂ

0 49

bani

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetările în cauza penală complexă privind pe numitul S.C.A., în vârstă de 39 de ani, din Bistriţa, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunere de trimitere în judecată a acestuia, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Acesta este suspectat că în perioada ianuarie 2011- februarie 2013, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Bistriţa, nu ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii respective suma de 2.178.217 lei, obţinută din vânzarea, prin punctele de lucru ale societăţii, a unor componente şi instalaţii sanitare către diferiţi beneficiari.

Ca urmare a neînregistrării încasărilor, bistriţeanul a prejudiciat Bugetul General Consolidat al Statului cu suma de 399.209 lei, reprezentânt TVA şi impozit pe profit, acesta fiind recuperat în proporţie de 70 %.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More