Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrițean răpus de cuțitul geloziei

0 552

Un bistrițean, în vârstă de 37 de ani, a fost ucis într-un oraș din Republica Moldova. Acesta a fost atacat cu un cuțit de un alt bărbat.

Un bistrițean, în vârstă de 37 de ani, plecat la muncă în Republica Moldova, a fost răpus, la data de 26 ianuarie, de către gelozia unui alt bărbat. Totul a pornit de la faptul că bistrițeanul avea o relație cu soția atacatorului, gelos peste măsură și înfuriat de faptul că soția sa îl părăsise. Întreg evenimentul s-a petrecut pe raza localității moldovene Bălți, relatează și ziarul Adevărul.

Conform publicației moldovene Publika, atacatorul este un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bălți. Se pare că acesta și-a urmărit soţia în cursul nopţii de vineri, iar sâmbătă, 26 ianuarie, când cei doi au ieşit din blocul unde locuia femeia a început un conflict în plină stradă. Bărbatul gelos şi-a înjunghiat soţia, iar când românul a intervenit în încercarea de a-i lua apărarea femeii a fost atacat şi el cu cuţitul și rănit în zona piciorului. Bistrițeanul a murit în drum spre spital, din cauza hemoragiei.

„Persoana bănuită de comiterea infracţiunii i-a aplicat lovitură de cuţit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit nişte reglări de conturi, întinzându-se au ieşit afară , în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăşi s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă cetăţeanul care a fost lovit de cuţit a căzut jos fără cunoştinţă”, a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie Bălţi pentru Publika.

Cei de la ziarul Adevărul mai notează că victima, Ciprian Bugnar are 37 de ani şi este din Bistriţa, unde acesta a muncit în fabrica celor de la Leoni. Se mutase în Cluj-Napoca, iar de curând în Republica Moldova, unde îşi desfăşura activitatea tot într-o unitate de producţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More