Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrițean reținut pentru şantaj, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare

0 38

Poliţiştii bistriţeni au identificat un bărbat, bănuit că a săvârşit infracțiuni de şantaj, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare.

La data de 28 ianuarie 2016, poliţiştii au fost sesizaţi de o bistriţeancă în vârstă de 39 de ani cu privire la faptul că acesta ar fi şantajată de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Lunca Ilvei.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în urma unei relații dintre cei doi, încheiată în anul 2013,  bărbatul ar fi început să o amenințe cu violențe și cu moartea, să manifeste un comportament intimidant la adresa acesteia şi chiar să o agreseze în casa mamei sale din comuna Ilva Mare.

De asemenea,  acesta este bănuit că i-ar fi solicitat femeii să-i remită suma de 12.000 euro, pentru a înceta cu amenințările și comportamentul agresiv.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de şantaj, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More