Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrițeanul Alex Mușat, favoritul publicului la prima ediție LIVE de la Vocea României- VIDEO

0 259

A cânta și a încântat nu doar antrenorii, dar și publicul telespectator care a urmărit vineri seara prima ediție LIVE a emisiunii-concurs Vocea României. Alex Mușat s-a calificat în etapa următoare după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

În vârstă de 21 de ani, Alexandru Mușat a urmat Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa, studiind în primii ani de școală pianul, apoi chitara clasică. Cu timpul, tânărul din Bistrița și-a descoperit și calitățile vocale, iar în acest an a decis că a venit timpul să-și încerce norocul și la Vocea României.

A intrat în echipa lui Smiley și a parcurs cu brio toate etapele de concurs de până acum. Aseară, Alex Mușat a făcut senzație cu piesa blues „Tennessee Whiskey”, fiind lăudat de cei patru antrenori și apreciat de publicul din tribune.

„Ești mare, vei deveni și mai mare. Sper să am un loc în cariera ta”, i-a spus Smiley, în timp ce Loredana i-a transmis că este o inspirație pentru toți chitariștii din România și că a reușit să transmită, prin muzica sa, atmosfera din Tennesse.

Tudor Chirilă l-a lăudat și el pe Alex, pentru curajul de a cânta blues într-o țară în care acest gen muzical nu este foarte popular.

Alex i-a impresionat și pe telespectatori, a primit cele mai multe voturi și merge în etapa următoare la „Vocea României”.

Visul lui este să câștige trofeul Vocea României, iar cu banii obținuți ca premiu vrea să-și continue studiile în străinătate, Alex fiind acceptat la Berklee College of Music în Boston (SUA), unde a obţinut o viză de studii.


Vocea Romaniei – sezonul 6: Alexandru Musat – Tennessee Whiskey pe vocearomaniei.protv.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More