Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrițeanul Marius Berbecar a fost desemnat gimnastul anului în România

0 35

Federația Română de Gimnastică a întocmit clasamentul celor mai buni sportivi în anul 2013, în fruntea listei fiind gimnastul bistrițean Marius Berbecar.

FOTO: romgym.ro
FOTO: romgym.ro

Acesta a fost desemnat sportivul cu cele mai bune rezultate în anul 2013, fiind urmat în clasament de Flavius Koczi și Andrei Muntean. Pe locul 4 al clasamentului se situează un alt sportiv bistrițean, Cristian Bataga.

În clasamentul feminin, în fruntea listei se află Larisa Iordache, iar topul la gimnastică aerobică este condus de Corina Constantin.

Anul 2013, primul post-olimpic, a avut un calendar competițional, intern și internațional, bogat, cu multe puncte de vârf – Campionate Mondiale, Campionate Europene (gimnastică artistică), Jocuri Mondiale, Campionate Europene (gimnastică aerobică), precum și prezențe la Cupele Mondiale, concursuri de top, întâlniri bilaterale etc -, de fiecare dată gimnaștii noștri, indiferent de disciplină, aflându-se pe podium.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More