Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bistrițeni prinși la furat prin Cluj-Napoca. S-au dat singuri de gol

0 433

Trei tineri cu vârstele între 17 și 24 de ani au fost prinși la furat în urma unui control de rutină al polițiștilor. S-au dat singuri de gol când, șa apropierea patrulei, au încercat să se ascundă după o mașină.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Herculane, din municipiul Cluj-Napoca, la data de 10.05.2018, în jurul orei 03.00, au depistat trei tineri care, la apropierea patrulei, au încercat să se ascundă după nişte autoturisme.

Poliţiştii i-au legitimat pe cei trei, iar ulterior, la controlul corporal, s-a găsit asupra lor mai multe bunuri şi suma de 110 lei. În urma efectuarii unor verificari în zonă, s-a constatat ca sub autoturismul după care era ascuns unul dintre ei se afla un detector de radar, iar la aproximativ un metru de acesta o surubelniţă. Fiind întrebati cu privire la provenienţa obiectelor şi valorilor găsite asupra lor şi cu privire la cele găsite sub masină, aceştia au răspuns că au deschis o mașină, autoturism care a fost identificat în apropiere.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 ani, din judeţul Bistriţa –Năsăud,  au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie în vederea continuarii cercetarilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More