Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

BIZAR: De cinci zile nu se mai poate opri din cântat – VIDEO

4 75

femeie canta botosani

Medicii din Botoșani s-au declarat depășiți de situație după ce o femeie de 65 de ani s-a internat în spital. Aceasta cântă de cinci zile în continuu aceeași melodie, iar familia ei n-a mai rezistat și a dus-o la spital.

Pentru medicii din Botoșani acesta este singurul caz de acest fel din cariera lor. Femeia cântă de 5 zile, zi și noapte, iar rudele sale susțin că nu au reușit până acum să o oprească și nici măcar să o hrănească. Femeia n-a dormit de cinci zile și nici n-a mâncat, doar din când în când reușind să bea puțină apă.

Pacienta a ajuns la spital cu complicații, fiind inițial internată la Secția Boli de Nutriție, apoi fiind transferată la Psihiatrie. Partenerul de viață al femeii spune că totul a pornit după ce aceasta a avut un coșmar. S-a trezit cântând și de atunci nu s-a mai oprit. Medicii cred că problema a fost declanșată din cauza unor complicații pe bază de diabet. Se pare că femeia ar fi intrat în comă diabetică, ceea ce i-a produs o stare asemănătoare cu un șoc post-traumatic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. George Ionescu spune
  2. lalalala spune

    ii trageti un glont in cap si se opreste mai mult ca sigur :)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More