Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Black Friday la eMAG: un milion de produse cu preț redus

0 131

Cel mai mare magazin online din România și primul care a introdus Black Friday în țara noastră este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Vinerea Neagră.

Campania Black Friday va avea loc la eMAG pe 18 noiembrie, începând chiar din zorii zilei. Ca și în anii trecuți, magazinul online nu a anunțat ora exactă a startului campaniei de Black Friday, însă aceasta va avea loc între 6 și 8 dimineața, astfel ca serverele companiei să nu fie suprasolicitate.

Oferta Black Friday 2016 eMAG va cuprinde:

50.000 de smartphone-uri

100.000 de parfumuri

100.000 de scutece

20.000 de jucării

40.000 de televizoare

20.000 de laptopuri

15.000 de cărți

17.000 de frigidere

20.000 de anvelope

5.000 de saltele

3.000 de oale și tigăi

3.000 de lopeți

2.500 de scaune și canapele

Există deja magazine pentru care a devenit o tradiție participarea la Black Friday și lansarea de campanii promoționale cu mari reduceri de prețuri. Aceste magazine sunt participante tradiționale la evenimentul Black Friday și cel mai probabil nu lipsesc nici în 2016.

Black Friday 2016 – eMAG.ro
Unul dintre cele mai importante magazine participante la Black Friday 2016 este cu siguranță eMAG.ro care a participat în fiecare an și a avut campanii de reduceri și discounturi mari pe durata întregii luni noiembrie.

Lista completă cu reduceri de Black Friday 2016 va putea fi consultată pe site-ul eMAG.ro.

Pentru campania din acest an, eMAG a încheiat contracte cu șase firme de curierat și anunță că livrarea produselor comandate se va face în maximum 10 zile.

Black Friday 2016 – Evomag.ro
Un alt magazin online foarte important ce participă la campaniile de reduceri Black Friday 2016 este evomag.ro. În cadrul acestui magazin online aveți disponibile reduceri pentru toate produsele, de la componente PC, imprimante, rețelistică, computere, telefoane, tablete, dar și televizoare, aparate foto sau accesorii de îngrijire personală, sport, fitness sau auto.

Black Friday 2016 – YellowStore.ro

Magazinul online YellowStore.ro a dat deja startul promoțiilor de Black Friday, anunțând deja o primă campanie destinată profesioniștilor. Aparate foto/video și accesorii pot fi cumpărate la prețuri reduse semnificativ în această perioadă, pentru ca ulterior, pe parcursul lunii noiembrie, campaniile promoționale să se adreseze și fotografilor amatori care vor să achiționeze produse.

Lista produselor cu prețuri reduse de Black Friday poate fi consultată pe site-ul YellowStore.ro.

Black Friday 2016 – Elefant.ro
Un alt site despre care este cunoscut că vine cu reduceri importante la fiecare ediție Black Friday este elefant.ro. Site-ul vine cu produse diversificate, de la ceasuri, genți de damă, cărți, haine sau bijuterii, până la telefoane mobile, obiecte de mobilier sau televizoare.

Black Friday 2016 – Flanco.ro
Un alt partener implicat în evenimentul Black Friday 2016 este magazinul online Flanco.ro care comercializează o serie de produse electronice și electrocasnice. Computerele, tabletele și telefoanele sunt printre principalele produse care beneficiază de reduceri și de la acest magazin, dar să nu uităm și televizoarele, aparatele foto sau electrocasnicele mari.

Oferta de Black Friday 2016 va putea fi consultată pe flanco.ro

Black Friday 2016 – marketonline.ro
O gamă diversificată de produse ce va beneficia de reduceri de Black Friday 2016 se va regăsi și în cadrul magazinului online marketonlie.ro. Principalele produse comercializate sunt electrocasnicele și electronicele, dar și produse la mare căutare de gaming, sisteme de supraveghere, electronice auto, produse pentru bebeluși și jucării sau chiar servere și rețelistică.

Black Friday 2016 – vola.ro
Un alt domeniu în care puteți profita de ofertele de Black Friday 2016 în România este cel al turismului, călătoriilor și vacanțelor. Vola.ro a participat în anii trecuți la evenimentul Black Friday și a venit cu oferte inedite.

 

Black Friday 2016 – FashionDays.ro
Pentru cei interesați de oferte de Black Friday 2016, magazinul online FashionDays.ro are reduceri în tot timpul anului și cel mai probabil va avea o ofertă specială și în luna noiembrie. Kurtmann.ro are oferte de produse vestimentare atât pentru femei, de la rochii elegante până la pantofi și accesorii, dar și produse vestimentare pentru bărbați și copii.

Puteți consulta prețurile și produsele din acest moment pe fashiondays.ro

Black Friday 2016 – Libris.ro
Pentru doritorii de literatură clasică sau cel mai recent publicate, magazinul online Libris are reduceri importante în fiecare lună și este posibil ca în noiembrie Black Friday 2016 să vină cu oferte mai bune ca niciodată.

Oferta detaliată de produse și prețuri promoționale este pe site-ul libris.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More