Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Blogul Someșeanul – locul unde ne împrietenim, ne certăm și apoi ne împăcăm

1 46

Încă de la lansarea site-ului Someșeanul.ro simțeam nevoia de un spațiu unde să vorbim liber, să dezbatem și să discutăm realitatea care ne înconjoară. Dar să fie un loc separat de site-ul principal, care să nu aibă neapărat legătură cu știrile. Și așa a venit ideea deschiderii unui blog.

Poate se mai practică, poate este considerată o chestiune demodată, însă mie ideea de blog mi-a plăcut întotdeauna. De fapt, dacă ar fi să recunosc, de la un simplu blog a început și cariera mea jurnalistică. Asta nu înseamnă că mă întorc spre începuturi, ci pur și simplu că încerc să delimitez o treabă personală de un site.

Blogul îl consider o treabă personală, un loc unde să stau la discuții cu prietenii, un spațiu privat care este, totuși, public, în văzul tuturor. Și nu voi scrie doar eu aici. Toți redactorii Someșeanul.ro vor începe să vă împărtășească pe blog ideile și părerile lor, gândurile de moment, dorințele sau ce li se pare interesant și cred că trebuie împărtășit. Că doar asta înseamnă blogăreala.

Dacă pe site trebuie să fim obiectivi, imparțiali și să prezentăm realitatea așa cum este prin știrile noastre, pe blog ne permitem să fim mai libertini, mai subiectivi, să spunem lucrurilor pe nume și să vă împărtășim ceea ce gândim despre o anumită situație.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More