Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bogdan Stelea și Caravana ”Eu sunt 12” ajung miercuri la Dej. Apoi la Huedin, Cluj și Turda

0 86

Caravana Bergenbier ”Eu sunt 12” aduce codul galben de răcorire și la Dej în cadrul campaniei din acest an. Organizatorii, alături de marele portar al naționalei de fotbal a României, Bogdan Stelea, îi așteaptă pe dejeni, iubitori de fotbal sau de bere, în Piața Bobâlna, miercuri, 14 iunie, pe tot parcursul zilei.

”Pregătește-te pentru cea mai tare senzație de răcorire în Târgoviște! Fii pe fază, venim în orașul tău să trăiești o experiență unică: ICE BAR, multă bere, water fussball în apă, video mapping, virtual reality, răcorire la toate nivelurile!”, spun organizatorii.

Caravana va străbate în acest an 26 de orașe ale țării, fiind deja prezentă în primele două localități, Ploiești și Târgoviște. Mâine, Bogdan Stelea și Caravana vor fi la Abrud, pentru ca apoi codul galben de răcorire să ajungă la Dej (14 iunie), Huedin (15 iunie), Cluj-Napoca (16-17 iunie) și Turda (18 iunie).

”Am pregătit două camioane care să-ți aducă cel mai tare bar de gheață, unde poți savura noul Bergenbier de 0,33L, și cea mai răcoritoare instalație de realitate virtuală. Toate astea pentru o răcorire adevărată în întreaga țară”mai spun organizatorii.

La Dej, caravana Bergenbier va ajunge miercuri dimineața, evenimentul fiind programat să se desfășoare între orele 14-22.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More