Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bombă în Liga 1. O echipă se retrage din campionat

0 39

sageata_navodari_fotbal

Liga I ar putea să rămână cu doar 17 echipe până la sfârșitul acestei săptămâni. Clubul Săgeata Năvodari, aflat în acest moment pe locul 13 în clasament, se confruntă cu grave probleme financiare și se poate destrăma în următoarele zile.

În cadrul unei ședințe care a avut loc luni la sediul clubului, primarul Nicolae Matei a anunțat că echipa nu va face deplasarea pentru meciul cu CFR Cluj din etapa 17 și că echipa urmează să se desființeze. În urma acestei ședințe, președintele Aurel Băbuțan și-a prezentat demisia.

Primăria Năvodari nu mai vrea să susțină financiar gruparea de fotbal. Jucătorii sunt neplătiți de două luni, iar alți bani de la bugetul local nu vor mai fi virați, Primăria fiind principala sursă de finanțare.

Dacă oficialii decid să retragă echipa din campionat, clubul Săgeata Năvodari va fi obligat să returneze cei 350.000 de euro primiți deja din drepturile de televizare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More