Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bomboanele care protejează organismul de cancer, inventate de o studentă din Cluj-Napoca

1 480

O studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a inventat drajeurile care protejează organismul uman de cancer. Datorită ingredientelor folosite, bomboanele au efect anticancerigen.

În plus, bomboanele nu conțin zahăr și sunt bune şi pentru diabetici sau pentru cei care suferă de boli cardiovasculare.

„Drajeurile Candy Shield sunt sănătoase, fără zahăr, cu adaos de îndulcitor natural, extras din ştevie, pudră de afine şi de turmeric. Am ales afinele şi turmericul pentru proprietăţile lor antioxidante foarte bune şi hepatoprotectoare. În plus, am demonstrat prin studii de laborator că extractul de turmeric distruge celulele canceroase şi inhibă dezvoltarea acestora. Consider că sunt alimente ale viitorului, deoarece, dacă sunt introduse în alimentaţia noastră, în special a copiilor, pot preveni, în timp, dezvoltarea bolilor tumorale, hepatice, a celor celor cardiovasculare, dar sunt bune şi pentru persoanele cu diabet. Înlocuirea dulciurilor zilnice cu astfel de alimente sănătoase, obţinute doar din plante naturale, are un aport benefic pentru sănătatea noastră pe termen lung”, a spus Ioana Oprea, studentă în anul 3 la USAMV Cluj, potrivit Mediafax

Ioana Oprea a afirmat că procesul de producere al drajeurilor durează circa două ore, iar ca ingrediente suplimentare acestea mai conţin ulei de cocos, maltodextrină şi şteviol.

Studenta spune că bomboanele pot fi consumate și de copii, dar recomandă să se depășească 5 bucăți zilnic.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Ady Mugurel spune

    de unde se pot cumpara aceste drajeuri ?… aici nu gasesc nimic

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More