Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Booking, Trivago și alte site-uri de rezervări online anchetate

0 326

Mai multe site-uri de rezervări on-line, printre care Trivago și Booking.com, au fost anchetate pentru tactici înșelătoare.

Apar schimbări majore pe piața rezervărilor on-line după ce mai multe site-uri de profil au fost anchetate pentru tactici înșelătoare, scriu cei de la Digi24. Aceste site-uri ar fi aplicat taxe ascunse, reduceri înșelătoare și ar fi aplicat anumite tactici prin care clienții ar fi fost presați să cumpere cât mai repede ofertele. Printre numele anchetate de către Autoritatea pentru Concurență și Piață se numără sonorele Booking.com și Trivago. De asemenea în anchetă au mai fost vizate și Expedia, Agoda, Hotels.com și Ebookers.

Din cauza acestor verificări site-urile de rezervări online sunt obligate acum, să afișeze numărul real al persoanelor care se uită la o ofertă și să specifice dacă acestea sunt interesate de aceleași date ca acelea căutate de un utilizator, să afișeze toate taxele impuse clienților, inclusiv cele ascunse sau tarifele suplimentare percepute de unitățile de cazare. Schimbările impuse trebuie implementate până la 1 septembrie 2019.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More