Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Borsetă plină cu bani, găsită de un jandarm din Bistriţa, returnată proprietarului

0 78

Faptele de omenie nu trebuie trecute cu vederea, mai ales căî sunt destul de rare în lumea în care trăim. Aici se încadrează și gestul unui jandarm din Bistrița, care a găsit o borsetă plină cu bani și acte și a returnat-o proprietarului.

În această dimineaţă, în jurul orei 07.50, plt. adj. Buţiu Cristian se îndrepta către serviciu când pe trotuar a zărit o borsetă de culoare neagră (18/25 cm). Imediat acesta şi-a anunţat superiorii. În borsetă se aflau peste 1.600 lei, carduri, actele personale şi documente fiscale ale firmei la care lucrează.

Imediat ce a ajuns la serviciu, jandarmul în prezenţa a doi martori a deschis borseta şi s-a realizat un inventar a tuturor obiectelor aflate în interiorul acesteia.

În urma verificărilor efectuate la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, s-a aflat că un bărbat tocmai făcuse o sesizare în acest sens. Imediat s-a luat legătura cu cel păgubit, care a fost chemat pentru a i se preda borseta pierdută cu câteva ore mai devreme. Bărbatul a verificat conţinutul acesteia şi a declarat că nu spera să o mai găsească, cu atât mai mult cu cât acolo se afla salariul său după o lună de muncă.

Borseta a fost predată proprietarului pe bază de proces verbal iar acesta este fericit că şi a recuperat integral toate lucrurile şi actele pe care nu credea că o să le mai găsească vreodată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More