Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Braconaj piscicol: 47 de sanctiuni contraventionale

0 248

Timp de o saptamana, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi a faptelor ilegale de manipulare şi comercializare a produselor şi subproduselor din peşte, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte şi de siguranţă alimentară, prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită.

Cu această ocazie au fost organizate 27 de acţiuni în zona apelor continentale, a amenajărilor piscicole şi a asociaţiilor de profil pe liniiile provenienţei, prelucrării, depozitării şi valorificării peştelui, produselor şi subproduselor din peşte precum şi legalitatea transportului.

Poliţiştii au aplicat în total 47 de  sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legii privind pescuitul şi acvacultura. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 13.275 lei.

De asemenea au fost depistate în flagrant 3 infracţiuni de braconaj piscicol, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de 127, 8 kg peşte.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More