Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Brânza Năsal ar putea reveni pe piață

0 314

branza-nasal-napolact

Acționarul majoritar al companiei Napolact, Friesland Campina, nu exclude posibilitatea ca în viitor să repornească producția de brânză Năsal în grota de la Țaga. Totul depinde de preferințele de consum ale românilor, spun reprezentanții companiei.

„Unitatea de producţie de specialităţi de brânză, deţinută de compania FrieslandCampina în comuna Ţaga, este funcţională până la 1 iunie, dată de la care va intra în conservare. Decizia a fost luată ca urmare a interesului scăzut pe care consumatorii români îl au pentru specialităţile de brânzeturi româneşti. Acest fapt a dus la scăderea continuă a vânzărilor şi, implicit, a producţiei, deşi compania a făcut investiţii foarte mari în campanii de promovare a gamei de brânzeturi de la Ţaga” se arată în comunicatul de presă al companiei.

Friesland Campina va continua să comercializeze produsele existente în stoc, iar atunci când contextul pieţei va fi favorabil, iar preferinţele de consum ale românilor în ceea ce priveşte brânza se vor schimba, nu exclude posibilitatea repornirii producţiei în această unitate.

Conducerea companiei a mai precizat că cei 12 angajați ai unității de producție de la Țaga vor beneficia de pachete compensatorii conform contractului colectiv de muncă.

Citește și: Napolact închide fabrica de produse lactate de la Năsal – VIDEO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More