Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Brazi de Crăciun confiscaţi de poliţiştii clujeni

1 74

Brazi-confiscati2

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Mărişel şi reprezentanţi din cadrul Ocolului Silvic Privat Vlădeasa Huedin au desfăşurat ieri acţiuni pe linia prevenirii şi descoperirii activităţilor ilicite ce se săvârşesc în domeniul silvic referitor la recoltarea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase, precum şi identificarea persoanelor care transportă în mod ilegal pomi de Crăciun.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în zona Fântânele-Grinzi a fost depistat un bărbat de 31 ani din localitatea Mărişel, jud. Cluj, care transporta cu un atelaj cu tracţiune animală 25 pomi de Crăciun, de esenţă brad, nemarcaţi cu sigiliu-crotaliu.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform art.19, alin 1, lit.c din Legea 171/2010, iar cei 25 pomi de Crăciun în valoare de 750 lei au fost predaţi Ocolului Silvic Privat Vladeasa Huedin, în vederea valorificării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More