Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Brazi de Crăciun confiscați la Bistrița

0 77

brazi

În urma unei acţiuni desfăşurate pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, polițiștii au confiscat un număr de 210 brazi ce urmau a fi comercializați.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Tihuţa-Colibiţa au acţionat miercuri pe Valea Bârgăului, în baza planului comun de acţiune ,,Pomul de Crăciun 2013”, pentru prevenirea şi combaterea tăierii, transportării şi comercializării ilegale a pomilor de Crăciun.

Cu această ocazie, au fost identificaţi numiţii M.A. în vârstă de 41 de ani şi H.N. de 29 de ani, ambii din comuna Tiha Bârgăului, care transportau, respectiv deţineau, în scopul comercializării, fără a deţine documente legale de provenienţă, un număr de 210 pomi de Crăciun.

Celor doi bărbaţi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 8.000 de lei iar pomii de Crăciun, în valoare de aproximativ 9.450 de lei, au fost confiscaţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More