Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Brazi ridicați dintr-o piață din Cluj-Napoca

0 217

În urma unei acțiuni privind siguranța publică și combaterea comerțului ilicit, polițiștii au ridicat 15 brazi pentru care nu au putut fi prezentate acte de proveniență.

Azi, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Politie au derulat o acțiune pe raza cartierului Mănăștur, în piețele agroalimentare, anunță IPJ Cluj.

În cadrul acțiunii au participat 16 polițiști de investigații criminale, ordine publica, și polițiști locali. Au fost legitimate 42 de persoane și au fost controlate 12 autoturisme. Au fost verificate 7 societăți comerciale și 12 producători agricoli. Au fost ridicați în vederea confiscării 15 brazi, expuși pentru vânzare în zona pieței Flora, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Astfel de acțiuni vor continua pentru creșterea gradului de siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, au încheiat reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, ieri, polițiștii Secției 9 Politie Rurala Turda au confiscat 252 de pomi de Crăciun, care erau transportați cu o autoutilitara pe DJ 107 m, pe raza localității Surduc, comuna Iara, fără documente de proveniență ori de transport. Șoferul a fost sancționat cu 5.000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More