Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Brio Sonores în concert caritabil la Dej. Spectacolul ”Mereu împreună pentru oameni”, dedicat familiei unui militar din Dej, căruia i-a ars casa

0 276

Câștigătorii spectacolului-concurs Românii au Talent, vin la finalul lunii martie la Dej, pentru un concert caritabil care se va desfășura la Sapa Sporturilor.

Brio Sonores, câștigătorii Românii au Talent, vor susține un spectacol în 31 martie la Sala Sporturilor, fondurile obținute în urma vânzării de bilete urmând a fi donate familiei unui militar din Dej, căruia i-a ars casa la finalul lunii februarie.

La momentul izbucnirii incendiului din dimineața zilei de 26 februarie, în casă se aflau proprietarii, părinții lui Daniel Pop și soția acestuia însărcinată. Aceștia au reușit să se salveze la timp din calea flăcărilor, însă casa a fost afectată de incendiu, pagubele fiind uriașe.

În urma incendiului, casa nu a mai putut fi locuită, Daniel Pop și cu soția locuind temporar în garsoniera unor vecini, în timp ce părinții acestuia au fost ”cazați” într-o anexă a unei biserici din apropiere.

Vecinii acestora s-au mobilizat pentru a-i ajuta cu fonduri bănești să-și repare locuința, iar colegii lui Daniel Pop, prin Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități au demarat o campanie online de strângere de fonduri.

De asemenea, în cadrul ședinței Consiliului Local Dej de la finalul lunii februarie, s-a aprobat acordarea unui ajutor de urgență în valoare de 15.000 de lei pentru familia militarului dejean.

În continuarea acestei campanii de ajutorare, la Dej va fi organizat sâmbătă, 31 martie, un spectacol caritabil susținut de Brio Sonores, prețul unui bilet de intrare fiind de 15 lei.

Cei care doresc să ajute prin donații o pot face în contul bancar deschis pentru sprijinul lui Daniel Vasile Pop la Banca Transilvania: RO39BTRL05201201R14861XX.

afis brio sonores

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More