Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bucureștiul este noul Vest Sălbatic. Trei persoane împușcate în capitală

0 106

pistol

Doi bărbați și o femeie au fost împușcați în această după-amiază în București, în cartierul Militari, în zona unui supermarket. Ieri un alt bărbat a fost împușcat în capitală.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 18, prin acesta anunțându-se că mai multe persoane au fost rănite cu o armă de foc în urma unui conflict violent.

Cele trei victime au scăpat cu viață. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor, care au găsit cele trei persoane împușcate, dar conștiente. Una avea o plagă abdominală, iar celelalte două au fost rănite în zona capului și a gâtului.

Cei doi bărbaţi şi femeia care au fost împuşcaţi, sâmbătă seară, în zona Cora Militari, se cunoşteau între ei şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc.

Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie.

ACTUALIZARE: 

Două femei şi un bărbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sâmbătă seară, sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Cele două femei, surori, s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, un bărbat a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, potrivit unor surse din Poliţie. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.

Cele două surori au fost audiate sâmbătă noapte de poliţişti, alături de un bărbat, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Surorile şi tatăl celui care a tras sâmbătă seară cu un pistol cu bile în afara unui supermarket din Capitală au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti (CAB), fiind puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Rudele atacatorului au fost audiate sâmbătă noapte de poliţiştii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul CAB, întrucât una dintre surori este avocat.

Atacatorul din cartierul Militari s-a predat duminică, în jurul orei 16:50, la Secţia 20 de Poliţie din Capitală.

Un alt incident vineri

Vineri seara, un alt bărbat a fost împușcat în cartierul bucureștean Băneasa. Este vorba despre un cetățean croat, om de afaceri, care după ce a fost împușcat a intrat într-o benzinărie, unde a cerut ajutor. Acesta a încasat trei gloanțe, fiind internat la spital cu o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More