Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Bucuria primăverii”, o campanie umanitară derulată de Asociația ”Vă ajutăm din Dej”

0 259

Chiar dacă primăvara este mai prezentă în calendar decât în atmosferă, apropierea sărbătorilor pascale ne încălzește sufletele și ne determină să semănăm primăvară și bucurie în jurul nostru.

Tocmai de aceea, Asociația ”Vă ajutăm din Dej”, dorește să aducă mai repede primăvara în inimile celor mai puțin favorizați de soartă și să semene un strop de bucurie în viața celor mai puțin norocoși dintre noi printr-o nouă campanie umanitară.

”Bucuria primăverii” este o campanie inițiată încă din luna februarie, care se va încheia în preajma sărbătorilor de Paște. Prin intermediul donațiilor primite de la oameni inimoși, Asociația colectează alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte , dulciuri sau jucării, pe care le vor dona mai departe beneficiarilor asociației.

”Prin această campanie, ne propunem să strângem, din donații, alimente, dulciuri, jucării, rechizite, cărți și materiale de igienă pe care le vom dărui unor copii, unor familii și unor bătrâni care au mai puțin decât avem noi. Vă invităm să sprijiniți campania umanitară „BUCURIA PRIMĂVERII” și să ne ajutați să dăruim. Această campanile este deschisă pentru oamenii de bine, care au înțeles că, depinde de noi să trăim frumos cu ce ne-a fost dat, să ne bucurăm de luptele pe care le-am câștigat, de momentele care ne-au fost dăruite și de tot ceea ce noi am simțit să dăruim. Ceea ce ne unește este faptul că împreună, fiecare dintre noi ne dorim să ne bucurăm de această primăvară”, spun reprezentanții Asociației.

Nu mai puțin de 60 de copii, aflați în evidențele Asociației, proveniți din familii cu o situație materială precară, vor beneficia și de această dată de ajutorul voluntarilor dejeni. Iar acest demers poate fi realizat doar cu ajutorul celor care rup din puținul lor pentru a-i face și pe cei mai puțin norocoși să aibă toate cele de trebuință pentru a sărbători cum se cuvine Paștele.

”De la campania de Crăciun am mai adunat, cu sprijinul vostru, haine, încălțăminte, și jucării. Dar pentru ca și aceste familii să poate face un cozonac, să pună ceva bunătăți pe masă le vom cumpăra si alimente și produse de igienă. Dacă doriți să fiți alături de noi in acest nou proiect o puteți face printr-o donație in conturile Asociației:

RO37BTRLRONCRT0565463401 – Lei
RO84BTRLEURCRT0565463401- Euro.

Denumire: ASOCIATIA VA AJUTAM DIN DEJ, CIF: 42960042;

De asemenea puteți să ajutați fără să scoateți din buzunar nici măcar un leu prin completarea formularului 220 pe care-l găsiți aici: https://drive.google.com/…/1g3Hf…/view…

Fiți buni. Haideți împreună să ducem tradiția mai departe și să dăruim amintiri frumoase, așa cum noi avem.

Alte campanii umanitare derulate cu succes de Asociația ”Vă ajutăm din Dej”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More