Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

BUG Mafia și Voltaj, capi de afiș la Zilele Dejului

0 162

Ceruți și așteptați de foarte mulți ani de fanii din zonă la Zilele Municipiului Dej, cei de la BUG Mafia vor urca pe scenă în acest an la zilele orașului.

Reprezentanții Primăriei Dej, împreună cu cei ai presei locale, au purtat discuții la finalul săptămânii trecute, stabilind o listă probabilă a artiștilor care vor fi invitați să cânte la zilele orașului.

În urma negocierilor cu managerii și impresarii artiștilor și trupelor contactate s-au stabilit și cei care vor fi prezenți la Dej, în perioada 22-24 iulie.

Astfel, seara de vineri este una dedicată muzicii hip-hop, pe scena zilelor Dejului urmând să fie prezenți artiști locali, și apoi invitați speciali ca Vescan și BUG Mafia. Celebra trupă hip-hop s-a aflat pe primul loc într-un sondaj efectuat anul trecut printre dejeni, cu privire la preferințele lor referitor la artiștii pe care vor să-i vadă la Zilele Dejului. Dacă anul trecut nu s-a putut, de această dată municipalitatea a avut noroc ca trupa să fie liberă pentru perioada sărbătorii dejene.

O altă trupă care s-a aflat printre favoritele în sondajul de anul trecut este Voltaj, care în acest an va fi prezentă și ea la Dej. În deschiderea celor de la Voltaj, organizatorii poartă discuții avansate pentru contractarea unor artiști precum Jo, Randi și Alina Eremia.

Ziua de duminică la Zilele Dejului este dedicată, ca de obicei, Festivalul Culturii Popopulare Somesene „SAMVS” vor avea loc in perioada 22-24 iulie 2016. Dejenii vor avea ocazia să-i revadă pe Cristian Pomohaci și Cornelia și Lupu Rednic, dar și alți artiști de muzică populară renumiți din zona Transilvaniei, precum și ansambluri și artiști de pe Valea Someșului.

Lista finală a artiștilor precum și programul complet al Zilelor Dejului vor fi comunicate ulterior, după stabilirea și încheierea contractelor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More