Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bugetarii scapă de șomajul tehnic. Orban: „Nu mai este de actualitate”

0 289

Premierul Ludovic Orban a declarat în cursul acestei dimineți faptul că șomajul tehnic pentru bugetari nu mai este de actualitate, dat fiind faptul că se apropie finalul stării de urgență.

Pentru că o mare parte dintre cei care lucrează în instituțiile publice sunt implicați în prima linie a bătăliei, cum e Ministerul Sănătății. Nu poți să renunți la nimeni din această zonă, dimpotrivă, mai avem nevoie de specialiști suplimentari.

Ministerul Apărării, MAI, Ministerul Muncii, care e implicat în derularea tuturor programelor de sprijin referitor la șomajul tehnic și celelalte forme de sprijin pentru profesioniști și alte categorii de angajați. O

mare parte din sectorul public este foarte puternic turat, ne apropiem oricum de finalul prelungirii stării de urgență și nu mai e contextul necesar. Am gândit, am analizat, până la urmă nu mai e de actualitate, sunt o parte din declarațiile premierului.

Totodată Ludovic Orban, întrebat dacă renunță definitiv la măsură șomajului tehnic pentru bugetari, a răspuns că: Nu mai e de actualitate, vom vedea!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More