Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Dej, dezbătut marți în ședința Consiliului Local

0 64

Cea mai importantă ședință a anului pentru Consiliul Local Dej este programată marți, 28 februarie, cu începere de la ora 15, în cadrul acesteia urmând să fie dezbătut și supus la vot bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Dej pentru anul 2017.

În cadrul ședinței de marți, consilierii locali dejeni vor mai dezbate și alte proiecte de hotărâre, printre care se află cele referitoare la situația unor terenuri și imobile, dar și aprobarea organigramei Spitalului Municipal Dej.

Ordinea de zi a ședinței din 28 februarie

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru  Spitalului Municipal Dej pe anul 2017.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului înscris în C. F. Nr. 53365 (Sediul Agenției Județene a Oficiului Forțelor de Muncă Dej).
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitație publică a terenului situat în Municipiul Dej, Strada Andrei Mureșanu, Nr. 39, în suprafață de 396 m.p. înscris în C.F. Nr. 59717 Dej, în vederea construirii unei locuințe.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea redistribuirii lotului pentru construire locuință situat în Municipiul Dej, Strada George Mânzat, Nr. 6, în baza Legii Nr. 15/2003, republicată.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea revocării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 13 din data de 31 ianuarie 2017.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea constatării dreptului de proprietate privată a unor terenuri situate în intravilanul Municipiului Dej.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra terenurilor atribuite beneficiarilor de loturi pentru construire locuință, care nu au respectat prevederile art. 6, alin. (1) din Legea Nr. 15/3003, republicată.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej și a Listei de investiții pe anul 2017.
  9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More