Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bugetul local al Dejului, supus dezbaterii în ședința de vineri a Consiliului Local Dej

0 39

Consilierii locali dejeni se întrunesc vineri la amiază, în sala de ședințe a deliberativului, pentru prima ședință a Consiliului Local Dej din acest an, cea mai importantă, de altfel, din 2016.

Aleșii locali vor dezbate proiecte de mare interes pentru comunitatea locală, printre acestea aflându-se și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.

Tot pe ordinea de zi a ședinței de mâine se află proiecte de hotărâre privind aprobarea bugetului Spitalului Municipal Dej pe anul 2016, aprobarea programului de investiții în modernizarea unor străzi din oraș, dar și proiectul privind scoaterea la licitație a blocului V03 din Dealul Florilor și a terenului aferent.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Grădiniței „Junior” în anul 2016.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Liceului Tehnologic „Someș” în anul 2016.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Colegiului Național „Andrei Mureșanu” în anul 2016.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” în anul 2016.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea excedentul bugetar al Spitalului Municipiului Dej în anul 2015.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Spitalului Municipal Dej pe anul 2016.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local al Municipiului Dej la data de 31 decembrie 2015.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Municipiului Dej în anul 2016.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării multianuale a obiectivului de investiţii „Modernizare Străzi în Municipiul Dej” – Castanilor, Prunilor, Izvor, Siret, Brazilor, Tatra, Gheorghe Lazăr, Miron Costin, Dumbrava Roşie.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea conţinutului acordului de cooperare între Consiliul Local Dej şi Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al Judeţului Cluj.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Indicatorilor tehnico economici actualizaţi ai investiţiei „Modernizare Străzi în Municipiul Dej” finanţat prin Programul Naţional de dezvoltare locală.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea modalității de atribuire a serviciilor publice de transport public local al persoanelor.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii, a Caietului de sarcini privind prestarea Serviciului și Regulamentul de transport al S.C. Transurb S.A. Dej.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 2 la Contractul de concesiune Nr. 2/2392 din 12 martie 1993.

16. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosință a beneficiarului Lotului Nr. 1, situat în Municipiul Dej, Strada Andrei Mureșanu Nr. 19, care nu a respectat prevederile ‘art. 6’, alin. (1) din Legea Nr. 15/2003 republicată și redistribuirea acestui lot în folosință gratuită pe durata existenței locuinței proprietate personală.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de concesiune Nr. 1/984 din 2 februarie 2006 pentru terenul cu destinație” Extindere la parterul blocului.”

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor privind condițiile de execuție a lucrărilor aferente rețelelor tehnico-edilitare realizate pe domeniul public și privat al Municipiului Dej.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea convenției de parteneriat încheiată între Municipiul Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca, Filiala Dej.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea modelului de invitație pentru persoane fizice sau juridice care au obligația să efectueze declarațiile pentru înscrierea în Registrul Agricol pentru perioada 2015 – 2019.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 25 din 24 februarie 2005, privind aprobarea metodologiei de eliberare a Acordului de funcționare pentru activitățile de comercializare a produselor și serviciilor de piață, inclusiv a Anexelor Nr. 1 – 6 care fac parte integrantă din hotărâre.

22. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitație publică cu strigare a imobilului situat în Municipiul Dej, Strada Crângului Nr. 1 (bloc V O 3) și a terenului aferent în suprafață de 2.581 m.p.

23. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More